Tyylikkäimmät kissan lomalahjat Amazonissa

Summer löysi Amazonin tyylikkäimmät kissan lomalahjat ja kertoo, mitä ne ovat.

Teen tänä vuonna jotain hieman erilaista – jaan kissan ystäville joululahjoja, jotka löysin Etsystä kiitospäivän jälkeen. Mutta tänään etsin Amazonista sen sijaan tyylikkäimmät kissan lomalahjat. Satuin löytämään sieltä paljon asioita, joista pidin, ja uskon, että sinäkin pidät niistä!

Huomautus: Olemme Amazonin tytäryhtiöitä, ja jos napsautat näitä linkkejä ja teet ostoksen, saamme pienen palkkion. Kiitos tuestasi!

Stranger Things -teemalla raaputustalot
Vieraita asioita Teemalliset Scratch Houses

Oletko tämän erittäin suositun ohjelman fani? Kissasi on myös näillä teemalla varustettujen raapimistalojen avulla. Kuvassa on vain Hawkinsin Hangout-pelihallikone, mutta mukana on myös Demogorgon ja loma-aiheinen Vieraita asioita Villapaita talo! Kuinka hauskoja nämä ovat?

Kissan sauvalelu, jossa höyhenen ja kiusan täyttöpakkaus
Kissan sauvalelu, jossa höyhenen ja kiusan täyttöpakkaus

Me kissat pitävät sauvaleluista lähes yleisesti, ja tämä setti pitää kissan kihloissa pitkään 9 höyhen- ja teaser-täyttöpakkauksella. Ne on helppo vaihtaa, ja teleskooppisauva tekee siitä monipuolisen ja helpon säilyttää.

Jepwww!  Aurinko Kuu ja Tähti
Jepwww! Aurinko Kuu ja Tähti

Jepwww! on joitain parhaista kissanmintun leluista. Ne ovat kestäviä ja ihanan tuoksuisia. Minulla on Yeowww! leluja, jotka ovat olleet olemassa jo vuosia, ja pidän niistä edelleen. Tämä Aurinko, Kuu ja Tähti -trio on hauska ja kosminen muotojen ryhmittely, ja juuri sen kissasi näkee, kun he saavat haistaa näistä leluista.

Ladattava liikkuva käärmelelu
Ladattava liikkuva käärmelelu

En yleensä ole elektronisten lelujen ystävä, mutta tässä on joitain ominaisuuksia, jotka herättävät sen eloon. Siinä on anturit, jotka saavat sen liikkumaan pois esteistä ja piiskaavista tassuista, ja se liukuu melko realistisesti. Katso video, niin ymmärrät mitä tarkoitan! Tämä kuulostaa voittajalta.

Cat Tunnel Play Station
Cat Tunnel Play Station

Kissasi pitää hauskaa tuntikausia tällä tunneli-, kuutio- ja telttayhdistelmällä. Lyön vetoa, että se on vielä hauskempaa monikissaperheessä! Se on valmistettu repeytymättömästä polyesteristä, helposti säilytettävä… ja se rypistyy! Mitä muuta voit pyytää?

Sydämenmuotoinen kissansänky
Sydämenmuotoinen kissansänky

Kissasi tekee onnellisia tassuja tässä makeassa sängyssä hetkessä! Se on 20″x20″, pestävä ja siinä on liukumaton pohja. Se on myös ruskea ja vihreä pohja, jossa on kermapäällinen.

Pehmo kissan tunnelisänky
Pehmo kissan tunnelisänky

Tässä kissan tunnelin ja sängyn yhdistelmässä on niin monia asioita! Se on muhkeaa, joten se on erittäin mukava. Tunneli voidaan rakentaa pyöreäksi tai S-muotoiseksi. Siinä on sumea pallo. Se rypistyy. Ja jos se altistuu auringonvalolle, se hehkuu pimeässä! Se on saanut paljon hyviä arvosteluja, joten se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Deluxe Cat Scratcher -sohva
Deluxe Cat Scratcher -sohva

Jos kissasi pitää elämän hienoimmista asioista (kuten minä), nämä raapimissohvat ilahduttavat varmasti. Ne on valmistettu tukevasta aaltopahvista ja ne on suunniteltu sekä mukavuuteen että ylellisyyteen. Kuvan sohva on vain yksi kolmesta upeasta mallista. Ja jokaisen mukana tulee pehmeä matto ja kissanminttu.

Cherry Cat Scratcher riippumatto
Cherry Cat Scratcher riippumatto

Tämä omituinen scratcher-riippumattoyhdistelmä on sekä hauska että toimiva. Raaputuspinta on sisalista ja riippumatossa pehmeä flanelette. Se on helppo koota, ja voit testata myös muita muotoja!

Toivottavasti pidit kissan lahjavalinnoistani! Kerro minulle, mistä pidit eniten.

* * *Tyylikkäimmät kissan lomalahjat Amazonissa

Leave a Comment

Your email address will not be published.