Tarvitsetko lisää Cowbellia?

Hiljaisuus on usein olennainen osa onnistunutta kalastusmatkaa, etenkin veneessä. Kun luulemme olevansa lähellä kaloja, sammutamme kaasumoottorin, laskemme sähköisen uistelumoottorin ja puhumme hiljaisella äänellä. Olen jopa lukenut, missä ammattibassokalastajat voivat pitää sähköuistelumoottorinsa päällä, koska he uskovat, että sen sammuttaminen ja käynnistäminen varoittaa kalaa enemmän kuin tasainen, jatkuva humina. Muistan, kuinka 20 metrin päässä vielä 20 metrin päässä ja kuuden metrin syvyyteen upotettu kalkkarokäärme kuulosti kalkkarokäärmeeltä alumiinisen V-runkoisen jokiveneen istuimen alla, joka toimi kaiuttimena. Siksi pitkäkärkisten pihtien pudottaminen pienen jonoveneeni pohjaan ei voi auttaa asiaa.

KAIKKI melu ei kuitenkaan ole huonoa.

Jotkut äänet voivat itse asiassa herättää nälkäisten kalojen kiinnostuksen. Keith Sutton kirjoitti kirjassaan “Out There Fishing”, että piraijat houkuttelevat roiskeita “kuin rautaviilat magneettiin”. Olen lukenut, missä Meksikon järvillä kalastajat roiskuttavat myös vettä käsillään sytyttääkseen basson. Jaksossa “Hookin’ Up with Mariko Izumi” vuokrattu kapteeni löi allaskiekkoa veneensä pohjaan tuodakseen suuren raidallisen basson esiin syvyyksistä.

Nyt luen tästä Hydro Wave -laitteesta, jota käyttävät Bassmaster Elite -ammattilaiset Kevin VanDam ja Jeff Kriet. Verkkosivuston tietojen mukaan “syöttipaniikin” kaltainen asetus voi olla kuin “illalliskellon” soittaminen. (Entä uistelumoottori, josta kuuluu myös pakenevan shad-ääni?) En ole vielä kokeillut tätä vempainta, mutta tiedän, että jos esimerkiksi saa yhdestä paikasta tarpeeksi roiskeita, kiihkeää bluegilliä, lopulta tulee iso basso tai hauki. tutkia.

Odotan innolla saavani selville, riittääkö tämän laitteen kaloja houkutteleva voima selviytymään veneessä kolisevista lapsista, jotka heittelevät vahingossa tarvikelaatikoita ja riitelevät viimeisestä Cheetos-pussista.


Saatat myös pitää

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy on ulkoilukirjailija (http://www.justkeepreeling.com/) ja stressaantunut isä on kirjoittanut yli 380 blogia takemefishing.org-sivustolle vuodesta 2011 lähtien. Hän on syntynyt Floridassa, mutta kasvanut Oklahoman maatilojen lampien rannalla. Nyt hän jahtaa haukea, bassoa ja teräspäätä Pennsylvaniassa. Suoritettuaan eläintieteen kandidaatin tutkinnon OSU:sta hän työskenteli kalanhautomoissa ja kalastuksen tutkimusteknikona OSU:ssa, Iowan osavaltiossa ja Michiganin osavaltiossa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.