Tämän vuoden H&H adventtikalenterin etukansi on täällä – käänteellä

 • Tämän viikon painos HH (24. marraskuuta) on yksi vuoden suosikkikansistamme – se on todellinen adventtikalenteri.

  Advent-kansi on ollut suosittu viimeiset kolme vuotta, ja vuoden 2022 painoksessa on jotain ylimääräistä.  “Tänä vuonna antaaksemme sinulle jotain muuta pohdittavaa viileänä joulukuun iltana, olemme lisänneet kanteen tietokilpailuelementin ensimmäistä kertaa”, sanoi HH päätoimittaja Sarah Jenkins.

  ”Jokaisen numeroidun oven takaa löydät kauniin kirjeen ja vihjeen. Jokainen kirjain on osa anagrammia ja vihjeet auttavat sinua löytämään vastauksen.”

  Tämän viikon lehdessä on myös ehdotuksia siitä, miten nauttia erityisen iloisesta ratsastusjoulusta, sekä suositun Legends-ominaisuuden paluu ja haastattelu tapahtumamaailman ykkönen Tim Pricen kanssa sekä paljon muuta 24 adventtioven takana.

  “Toivomme, että nautitte tämän kannen käyttämisestä yhtä paljon kuin me olemme nauttineet sen yhdistämisestä”, Sarah sanoi. “Kiitos myös taiteilija Daniel Cranelle, joka antoi meille luvan käyttää tätä tunnelmallista alkuperäistä luonnosta juhlavassa kansikuvassamme.”

  Erikoispainos on nyt kaupoissa ja putoamassa tilaajien ovista, ja se on myynnissä ensi keskiviikkoon 30.11. asti, jolloin ehtii avata ensimmäisen oven. Yksittäisiä kopioita voi tilata verkosta, jos paikallinen myyjä on loppuunmyyty.

  Osta oma kopiosi

  Lukijat voivat odottaa myös juhlavampia erikoisuuksia HH painokset: jouluerikoisversio 15. joulukuuta ja puskurijuhlakilpailu 29. joulukuuta sekä suosittu lukijaerikoisversiomme, myös 29. joulukuuta. Vuosikatsaus ilmestyy 8. joulukuuta.

  Sinua kiinnostaa ehkä myös:

  Joka torstai ilmestyvä Horse & Hound -lehti on täynnä viimeisimmät uutiset ja raportit sekä haastattelut, erikoistarjoukset, nostalgia-, eläinlääkäri- ja koulutusneuvoja. Löydä kuinka voit nauttia lehti toimitettiin kotiovellesi joka viikko sekä mahdollisuus päivittää tilauksesi, jotta pääset verkkopalveluumme, joka tuo sinulle tuoreimmat uutiset ja raportit sekä muita etuja.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published.