Sukkahousujen vainoaminen

Pennsylvaniassa on taas melkein se aika vuodesta. Noin maaliskuun toisesta viikosta alkaen PA:n osavaltion hautomoista peräisin oleva taimenen levitetään 700 puroon ja 100 järveen ympäri osavaltiota. Tuhannet kilometrit purot saavat jännittävän lisäyksen lähes 4 miljoonalla purolla, kirjolohella ja taimenella.

Istuttaminen kalan hautomoista auttaa tarjoamaan kalastusmahdollisuuksia tuhansille kalastajille. Monet veden vastaanottajista ovat pieniä puroja, jotka eivät kestä korkeiden kesälämpötilojen, vaihtelevien vesivirtojen tai onkimispaineen vuoksi kestäneet taimenenpyyntiä ympäri vuoden.

Pennsylvanian kala- ja venekomissio ottaa itse asiassa mielellään apua istutukseen. Istutusautojen tapaamisajat ja -paikat julkaistaan ​​verkossa sekä ohjeet, jotka auttavat tehokkaasti ja onnistuneesti siirtymään kalojen uusiin koteihin. Tämä riippuu kuitenkin säästä ja istutuksen onnistumisesta. Joitakin varastointipäiviä on siirretty tämän talven ankaruuden vuoksi.

Jos haluat auttaa varastovirtoja, kala- ja venekomissio varoittaa pysäköinnistä liikennettä haittaavalla tavalla. He neuvovat myös, että avustajat ovat suhteellisen hyväkuntoisia, pystyvät kantamaan kauhoja nopeasti, pitkiä matkoja. En tiedä teistä, mutta mikä tahansa matka, jonka olen kantanut 5 gallonan vesiämpäriä, on pitkä matka. Joissakin paikoissa voi olla tarpeen käyttää neopreenikahluuhousuja “kellukelaatikon” vetämiseksi, mikä edistää laajempaa leviämistä purojen varrella.

Kohteiden tulisi olla syvempiä altaita, joissa ei ole lietettä. Taimen hajoaa lopulta ja valitsee suojaavia paikkoja, kivien tai hirsien takana lepääviä paikkoja ja minne virta tuo ruokaa kuluttamatta liikaa energiaa. Nämä kalat ovat tottuneet syömään runsaasti proteiinia sisältäviä pellettejä pari kertaa päivässä, mutta ne siirtyvät nopeasti erilaisiin vesiruokiin, kuten minnoweihin, hyönteisiin ja muihin selkärangattomiin.

Tänä vuonna tutkailen taas useita puroja ja vaeltelen sukkia ennen taimenkauden virallista avauspäivää, joka on läänistä riippuen joko 29. maaliskuuta tai 12. huhtikuuta. Lapsilleni yritän saada suunnitelman B, C ja D sallimaan kalastuspaineen, pääsyn ja vedenpinnan.

Istuttaako osavaltiosi taimenta tänä keväänä? Ota yhteyttä joihinkin metsän kaulassa oleviin kalastusverkkosivustoihin saadaksesi selville.


Saatat myös pitää

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy on ulkoilukirjailija (http://www.justkeepreeling.com/) ja stressaantunut isä on kirjoittanut yli 380 blogia takemefishing.org-sivustolle vuodesta 2011 lähtien. Hän on syntynyt Floridassa, mutta kasvanut Oklahoman maatilojen lampien rannalla. Nyt hän jahtaa haukea, bassoa ja teräspäätä Pennsylvaniassa. Suoritettuaan eläintieteen kandidaatin tutkinnon OSU:sta hän työskenteli kalanhautomoissa ja kalastuksen tutkimusteknikona OSU:ssa, Iowan osavaltiossa ja Michiganin osavaltiossa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.