Shanty Town

Löydät todennäköisesti sekalaisen onkija- ja hökkelijoukkojen, kun suuntaat jäälle. Jotkut, kuten minä, elävät spartalaista elämää ja erottuvat kylmästä. Pelkäsin itseäni, että jigging-liike pitää minut lämpimänä. Muilla kalastajilla on tuulilohkoja, laavuja, jotka ovat kangaslevyistä ja paaluista tehtyjä tuulitaukoita. Sitten on yhden hengen mökit, jotka sopivat täydellisesti liikkumiseen ja sijoittamiseen. Ja sitten on asunnot, joita me kaikki katsomme, varsinkin kun Jack Frost on nipistynyt nenämme. Tervetuloa Shanty Towniin.

Jokainen jäällä oleva tunnistaa Shanty Townin välittömästi, sillä se on meidän kaikkien kateutta, varsinkin kylmänä päivänä. Ne on yleensä valmistettu 2×4- ja levyvanerista, jossa on ovi, lattia ja katto. Niiden koko voi olla yli 100 neliöjalkaa, mikä tarkoittaa, että sisään mahtuu reilun kokoinen onkijaporukka. Ne ajat, jolloin minut on kutsuttu sisälle, ovat olleet parhaita aikoja.

Generaattorit syöttävät sähköä, ja sitä käytetään televisioihin, jotka lähettävät Bowl Games -pelejä, konferenssien pudotuspelejä tai elokuvia. Sohvat istumiseen. Valot varhaisiin aamuihin, pilvisiin, sateisiin päiviin tai myöhään öihin. Öljylämmittimet saavat joskus nyökkää, mutta propaania käytetään yleisemmin, varsinkin koska se polttoaineena myös leirin liesi. Joillakin on vuode ja toisilla pää. Nämä hökkelit ovat enemmän kuin olohuoneita, ja ne tuovat pilkkimiseen uuden ulottuvuuden. Ne ovat jäätyneen järven taivaslaatikoita, ja makkara, kotiperunat ja munat ovat herkullisia.

Jotkut pilkkijät ovat kyynisiä näitä palatseja kohtaan. He eivät usko, että sisällä olevat ihmiset ovat “oikeita” pilkkimiehiä ja että elementeissä oleminen on osa kokemusta. Olen kuullut saman keskustelun seisomametsästäjiltä vs. still-metsästäjiltä ja kahlaajakalastajien vs. venekalastajalta. En tiedä, onko olemassa oikeaa tai väärää vastausta, se on se, mitä ihmiset haluavat.

Kerrat, jotka minut on kutsuttu johonkin suuresta hökkelistä, ovat olleet hauskoja. Omistajat ovat hemmotelleet minua ruoalla ja juomalla, joka on paljon erilaista kuin Coleman-uunillani lämmittämäni sipulikeitto. He ovat olleet ystävällisiä ja anteliaita, ja kokemus on valtava. Mene isoksi tai mene kotiin ja ota ne pois järvestä ennen kuin jää ohenee keväällä!


Saatat myös pitää

Tom Times

Tom Times

Tom Keer on palkittu kirjailija, joka asuu Cape Codissa, Massachusettsissa. Hän on Upland Almanac -lehden kolumnisti, Covey Rise -lehden avustava kirjoittaja, Fly Rod- ja Reel and Fly Fish America -lehden avustava toimittaja ja Recreational Boating and Fishing Foundationin Take Me Fishing -ohjelman bloggaaja. Keer kirjoittaa säännöllisesti yli tusinaan ulkoilmalehteen kalastukseen, metsästykseen, veneilyyn ja muihin ulkoiluun liittyvistä aiheista. Kun he eivät kalasta, Keer ja hänen perheensä metsästävät vuoristolintuja kolmen englantilaisen setterinsä yli. Hänen ensimmäinen kirjansa, Fly Fishers Guide to the New England Coast, julkaistiin tammikuussa 2011. Vieraile hänen luonaan osoitteessa www.tomkeer.com tai klo www.thekeergroup.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published.