Ovatko koirat sallittuja hyvän tahdon mukaisesti?

En rakasta mitään parempaa kuin shoppailua alueen säästökaupoissa. Goodwill – jolla on lähes 3 300 outlet- ja vähittäismyymälää Yhdysvalloissa – on myynyt käytettyjä tavaroita vuodesta 1901. Mutta saavatko koirat Goodwillissa tehdä ostoksia kanssasi?

Onko Goodwill koiraystävällinen?

Valitettavasti koirat EIVÄT saa tehdä ostoksia Goodwill-myymälöissä palvelukoiria lukuun ottamatta.

Jos suunnittelet Goodwill-ostosmatkaa, jätä koirasi kotiin ja osta yllätys tuodaksesi takaisin – tai osta Goodwill-verkkokauppa sen sijaan!

Sallitaanko palvelukoirat hyvän tahdon mukaisesti?

Vaikka Goodwill-liikkeet eivät ole koiraystävällisiä, koulutetut palvelukoirat ovat sallittuja myymälöissä valtuuston suojeluksessa. Amerikkalaisten vammaisten laki (ADA).

Nämä suojat kattavat vain palvelukoirat, joita tarvitaan joidenkin toimintojen suorittamiseen. ADA huomauttaa: “Työ tai tehtävä, jota koira on koulutettu suorittamaan, on liityttävä suoraan henkilön vammaisuuteen. Koirat, joiden ainoa tehtävä on tarjota mukavuutta tai henkistä tukea, eivät ole ADA:n mukaisia ​​palvelueläimiä.

Vaikka palvelukoirallasi ei vaadita erityistä merkkiä, liiviä tai valjaita, Goodwillin työntekijöillä on oikeus esittää kaksi kysymystä:

  1. tarvitaanko palvelueläintä siksi, että henkilö on vammainen
  2. minkä tyyppistä työtä tai tehtävää palvelueläin on koulutettu suorittamaan

Muistaa: Jos koirasi ei ole koulutettu palvelukoira, ÄLÄ esitä koiraasi väärin palvelukoiraksi tai rikot lakia. Riippuen missä asut, esität koirasi väärin palvelukoiraksi voi saada jopa 1000 dollarin sakon.

ADA huomauttaa myös, että palvelukoiran on oltava hallinnassasi tai sinua voidaan pyytää poistumaan kaupasta tai julkisesta paikasta. “Palvelueläimen tulee olla ohjaajansa hallinnassa. ADA:n mukaan palvelueläimet on valjastettava, hihnassa tai kytkettynä, elleivät henkilön vamma estä näiden laitteiden käyttöä tai jos nämä laitteet häiritse palvelueläimen turvallista ja tehokasta tehtävien suorittamista. Siinä tapauksessa henkilön on säilytettävä eläimen hallinta äänen, signaalin tai muiden tehokkaiden ohjauskeinojen avulla.”

Mistä voin tehdä ostoksia koirani kanssa?

Meillä on luettelo yli 100 koiraystävällisestä kaupasta, joista voit ehkä tehdä ostoksia koirasi kanssa kotikaupungissasi!

Kiinnitä se muistaaksesi Ovatko koirat sallittuja liikearvossa?

Ovatko koirat sallittuja hyvän tahdon mukaisesti?

Leave a Comment

Your email address will not be published.