Onko QuikTrip koiraystävällinen?

Tunnetpa ne QuikTrip- tai QT-nimellä, tämä yli 900 myymälän ketju Yhdysvalloissa on monien matkustajien suosikki, jotka etsivät nopeaa paikkaa, josta ostaa bensiiniä ja välttämättömiä tavaroita. Mutta onko QuikTrip koiraystävällinen kauppa?

Vastaus on ei – QuikTrip ei ole koiraystävällinen samasta syystä, että et voi viedä koiraasi ruokakauppaan tai ravintolaan: RUOKA.

On kuitenkin yksi poikkeus – ja yksi mahdollinen kiertotapa, jos matkustat koirasi kanssa ja haluat pysähtyä lounaalle.

Onko QuikTrip koiraystävällinen?

Tiesitkö, että QuikTripillä oli alun perin koiran maskotti?

QuikTripillä oli alun perin koiran maskotti, nimeltään Lamar. Vuosina 1978-1991 hän esiintyi mainoksissa Dukes of Hazardin näyttelijä Ben Jonesin kanssa, joka kysyi koiralta: “Eikö niin, Lamar?”

QuikTripin twiitin mukaan “Lamarista tuli QuikTripin maskotti vuonna 1978 ja hän näytteli mainoksissa Cowboyn kanssa QT:lle vuoteen 1991 asti.”

QuikTrip maskotti

Entä jos olen QuikTripillä koirani kanssa?

Äskettäisellä QuikTrip-matkalla näimme asiakkaan nauttivan ulkopöydistä koiransa kanssa:

koira ulkona QuikTrip-pöydissä

Useimmissa paikoissa on istumapaikkoja ulkona, jos sinulla on matkatoveri, joka voi juosta sisään syömään ja pikkupurtavaan.

Ovatko palvelukoirat sallittuja QuikTripissä?

Kyllä, koulutettu palvelukoira, jonka on autettava sinua, on sallittu kaikissa QuikTrip-kaupoissa Amerikkalaisten vammaisten laki (ADA).

Amerikkalaisen QuikTripin ADA-käytäntösivulla todetaan: “QuikTrip on sitoutunut tekemään kohtuullisia muutoksia käytäntöihin, käytäntöihin ja menettelyihin, jotta vammaiset voivat käyttää palveluseläimiä. Palvelueläimet ovat tärkeässä roolissa vammaisten itsenäisyyden varmistamisessa, ja siksi politiikkamme on toivottaa liikkeihimme kaikki eläimet, jotka on koulutettu yksilöllisesti auttamaan vammaista henkilöä.

Jos sinulla on ongelmia päästä palvelukoirasi kanssa QuikTrip-myymälään, QuikTrip kehottaa asiakkaita soittamaan numeroon 1-800-441-0253 tai ota yhteyttä heidän ADA-koordinaattoriinsa.

HUOM: Emotionaalisella tukikoiralla ei ole samoja oikeuksia kuin palvelukoiralla. Joissakin valtioissa emotionaalisia tukitiloja pidetään palvelukoirina, mutta useimmissa osavaltioissa emotionaalista tukieläintä ei pidetä palvelueläimenä.

Älä esitä koiraasi väärin palvelukoirana. Riippuen missä asut, esität koirasi väärin palvelukoiraksi voi saada peräti 1000 dollarin sakon.

Muista tarkistaa yli 100 koiraystävällisen liikkeen luettelomme paikoista, joissa voit tehdä ostoksia koirasi kanssa kotikaupungissasi.

Kiinnitä se muistaaksesi Voinko tuoda koirani QuikTripiin

Ovatko koirat sallittuja QuikTripissä?

Leave a Comment

Your email address will not be published.