Lopullinen koira/kissa-yhdistelmä? I Tarkasteleva kissa

Ne ovat ihania, hallitsevat Instagramia ja ovat yksi tämän hetken kuumimmista koiraroduista: mitä muuta ne voisivat olla kuin ranskanbulldogit? Tämä pieni rotu on voittanut miljoonien lemmikkieläinten omistajien sydämet, joilla on vain yksi näistä ryppyisistä sileänaaisista koirista kotonaan. Mutta entä jos sinulla on jo kissa? Kuinka tehdä Ranskan kieli Tulevatko bulldogit ja kissat toimeen?

Et halua tehdä mitään ärsyttääksesi kissaasi niin, että se alkaa heiluttaa häntäänsä turhautuneena, mutta kuinka voit sanoa ei söpölle koiranlisäiselle karvaiseen perheeseesi?

Asia on, että sinun ei tarvitse! Aiomme keskustella kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää ranskalaisbulldogeista ja kuinka rakentaa hyvä ystävyys heidän ja kissasi välille tässä artikkelissa.

ranskanbulldoggi peiton alla
Kuvan tekijä Mylene2401 Pixabaystä

Mikä on ranskanbulldogin temperamentti?

Ympäristötekijöillä ja genetiikalla on aina rooli persoonallisuudessa, mutta yleisesti ottaen aikuiset ranskalaiset ovat pieni, rakastava rotu, jolla on suuret lepakkokorvat ja vähän liikuntaa. Tämä tekee niistä täydellisiä asuntokoiria, varsinkin kun ne eivät hauku.

Ne ovat kuitenkin enimmäkseen mukautettavissa mihin tahansa kotiin, jonka tarjoat heille. Kuten pennutheillä on enemmän energiaa ja he haluavat kuluttaa sen leikkimiseen ja tyypillisiin pentuongelmiin joutumiseen. Jos pystyt kestämään tämän vauhdikkaan taaperokauden, saat palkinnoksi rento lemmikin, joka rakastaa rakastaa.

Ne ovat myös varsin karismaattinen rotu, minkä vuoksi on vaikea olla kaatumatta suloisten persoonallisuuksiensa ja hurmaavan älykkyyden vuoksi.

ranskanbulldoggi metsässä

Kuvan tekijä Martin Dalsgaard Pixabaystä

Myös naisten ja miesten välillä on pieniä eroja. Urokset ovat todennäköisemmin leikkisä ja itsevarma, kun taas naaraat ovat yleensä tottelevaisempia ja arkoja. Tästä huolimatta ei ole mahdotonta päätyä eristäytyneeseen, haukkuvaan, aggressiiviseen ranskanbulldogiin.

Jos koira on huonosti kasvatettu pentujen alkuvuosina, ei-toivotut ominaisuudet voivat tulla osaksi sen aikuisen persoonallisuutta. Siksi pennun sosialisointi on niin tärkeää. Niissä on myös yleensä hieman itsepäinen juova, joka jähmettyy vanhetessaan. Jos aloitat nuorena, mikään koira ei kuitenkaan ole koulutusta pidemmälle.

Tulevatko ranskanbulldogit ja kissat toimeen?

Ranskalaiset rakastavat olla huomion keskipisteenä. He haluavat sen halutun paikan syliisi, aivan kuin kissat nukkuvat sinun pään vieressä. Periaatteessa he ovat onnellisimmillaan seurassasi, koska he ovat niin omistautuneita lemmikkejä.

Riippuen kissasi luonteesta, nämä kaksi voivat joutua kilpailemaan siitä, kuka saa käpertyä tärkeimmille asemille kissasi päällä tai lähellä. Jos molemmat ovat melko itsepäisiä, saatat joutua koettelemaan heitä tulemaan toimeen. Tärkeintä on, että et koskaan laiminlyödä yhtä toisen hyväksi.

Ranskalaiset voivat olla hieman mustasukkaisia, se on totta – mutta jos varmistat, että kiinnität lemmikkiisi yhtä paljon huomiota, heidän ei pitäisi tuntea tarvetta kilpailla, ja ranskalaisesi tuntee lohtua. Jos käytät aikaa esitelläksesi uuden pentuasi kissallesi oikealla tavalla, tämä auttaa vahvistamaan heidän ystävyyttään ja saamaan heidät tuntemaan olonsa turvallisemmaksi myös suhteensa kanssasi.

Tämän tekemisen jälkeen ei ole mitään syytä, miksi he eivät voisi olla kaikkien aikojen parhaita karvaisia ​​ystäviä.

bulldog-kävely-metsän läpi

Kuvan tekijä maaliskuu Pixabaystä

Kuinka esitellä ranskanbulldogit kissoille

Paras aika tuoda uusi lemmikki on, kun se on nuori; vielä parempi, jos kotieläin on myös nuori samaan aikaan. Ne ovat tässä iässä vielä pehmeitä ja taipuvia uusille kokemuksille, ihmisille ja eläimille, ja hyväksyvät muutokset todennäköisemmin kuin vanhempi lemmikki.

Jos sinulla on jo vanhempi kissa, ei ole mahdotonta esitellä uutta pentua – varsinkin jos kissasi on sosiaalistettu kunnolla varhaisessa iässä. Saattaa viedä enemmän aikaa, ennen kuin he pääsevät yhteisymmärrykseen. Tässä on esittelyvaiheet, joita sinun tulee noudattaa sujuvan kokouksen varmistamiseksi:

maine coon oranssi mustalla taustalla

1. Erottele ne ensin

Delegoi kissallesi huone ja anna sen jälkeen pennun vaeltaa ympäri taloa tottuen uuteen ympäristöönsä ja kaikkiin outoihin hajuihin ja esineisiin.

Ne haistavat kissasi, kun ne risteilevät huoneiden läpi ja imevät kaiken, mitä he kohtaavat, joten tämä on hyvä tapa pennullesi “tavata” kissasi ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen laita pentu huoneeseen ja anna kissasi tutustua taloon ja löytää pentun uusi tuoksu.

Tällä tavalla he alkavat tottua ajatukseen toisistaan ​​ennen kuin he ovat edes samassa huoneessa. Voit pitää niitä erillään aluksi muutaman päivän, kunnes ne tuntevat ja tuntevat toistensa tuoksuja.

ranskanbulldogin pennut

Kuvan tekijä maaliskuu Pixabaystä

2. Tuo sisään este

Seuraava askel on antaa heidän nähdä toisensa, jotta he voivat vihdoin ymmärtää, keneltä tuo haju tulee. On parasta tehdä tämä esteellä ja jonkin verran niiden välillä, olipa se sitten a pentu leikkikehä tai laatikko.

Se kannattaa myös tehdä aluksi lyhyin väliajoin – kymmenen minuuttia on enemmän kuin tarpeeksi – ja jos syöt herkkuja ja vahvistat hyvää käytöstä kehulla, vielä parempi! Näin he voivat tottua toistensa läsnäoloon lempeällä, ei-uhkaavalla tavalla ja alkaa yhdistää toisiinsa myönteisiä asioita.

koira haukkuu valkoiselle sihisevälle kissalle

Kissat voivat olla alueellisia, joten tämä kokous tulisi pitää neutraalissa huoneessa, joka ei “kuulu” kummallekaan lemmikille. Tarkkaile sekä heidän kehonkieltään että käyttäytymistään ja poista ne, jos huomaat stressin tai aggression merkkejä.

Jos he jännittyvät ja stressaantuvat, älä ajattele sitä huonona enteenä – he voivat silti rakentaa hyvän suhteen. se tarkoittaa vain, että alku on hieman kivinen. Anna huolettomallesi lemmikkillesi paljon mukavuutta ja jatka näiden esteiden välisiä vuorovaikutuksia, kunnes se onnistuu kestämään sen mukavasti mahdollisimman pienellä stressillä.

3. Poista este

Kun olet vakuuttunut siitä, että he ovat melko tottuneet toisiinsa, anna heidän päästä lähelle ja haistella kunnolla sisään. Mutta ole aina lähellä ja valmis puuttumaan asiaan, jos huomaat onnettomuutta.

Kissasi saattaa alkaa kehrätä ja purra, tai sinun pentu saattaa näyttää stressisignaaleja kuten haukottelu tai täriseminen. Joka tapauksessa, poista ne vain läheltä ja yritä myöhemmin uudelleen. Muista palkita heidän suvaitsevaisuus toisiaan kohtaan kehuilla ja herkuilla, niin he alkavat hyväksyä toisen helpommin rohkaisemallasi.

ranskanbulldoggi-lelulla ranskalaiset bulldogit ja kissat

Kuvan tekijä Mylene Pixabaystä

Mitä teen, jos he eivät tule toimeen?

Joskus asiat eivät mene niin kuin haluaisimme. Ehkä kissasi on liian vanha sietämään pennun energiaa, tai ehkä pentu on liian ahdistunut kissanpentujen kanssa. Jopa parhailla sosialisointikäytännöillä ja -tekniikoilla, jotkut takaiskugeenit voivat tehdä tästä tapaamisesta vaikean.

Älä kuitenkaan masennu: tilanteen lievittämiseksi voidaan tehdä asioita, ja joskus yksi suurimmista asioista on pysyä rauhallisena ja antaa heille heidän tarvitsemansa aika.

  • Varmista, että heillä on omat tilat, joihin toinen ei mene. Jos heillä jokaisella on pala aluetta, jonka he voivat väittää omakseen, he tuntevat olonsa turvallisemmaksi, koska heillä on paikka vetäytyä, kun he tuntevat stressiä.
  • Älä yritä pakottaa heitä olemaan lähellä. Tämä tekee heistä todennäköisesti vain enemmän ahdistuneita toistensa kanssa ja provosoi aggressiivista käyttäytymistä.
  • Yritä estää huonoa käytöstä, jos näet sen tapahtuvan. Jos huomaat, että pentu haukkuu taukoamatta kissaystävällesi, irrota parvekkeesi ja palkitse pentu vasta, kun se on rauhallinen ja hiljainen. Jos kissasi ahdistelee pentua ja pyyhkäisee sitä, kissanpentujen korteissa on aikakatkaisu.
  • Kutsu behavioristi paikalle. Sen ei tarvitse olla viimeinen keino, ja hyvä keino auttaa sinua selvittämään ongelman ja löytämään ratkaisun nopeasti.
Viimeisiä ajatuksia ranskanbulldogeista ja kissoista

Kissasi hyväksyy todennäköisemmin koiran, joka on häntä pienempi – tai ainakin samankokoinen – joten ranskalaiset ovat saaneet sen toimimaan heidän hyväkseen.

Mutta kaiken kaikkiaan he ovat uskomattomia koiria, joilla on rakastava luonne, vaikka ne voivat olla hieman itsepäisiä, ja ne sopivat täydelliseksi seuralaiseksi kissallesi. Älä vain säästä esittelyissä.

neva-masquerade-kissa-siniset silmät

Tämä ranskanbulldoggi- ja kissapostaus saattaa sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa, että jos napsautat läpi ja teet ostoksen, saan todennäköisesti pienen palkkion. Tämä ei vaikuta maksamaasi hintaan. Halusin vain varmistaa, että tiesit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.