Kuinka varata opas

Täällä kotona kutsumme tätä kautta “tweeneriksi”. Muuttoluokat ovat olleet poissa muutaman kuukauden. Ja kuten useimmissa osissa Yhdysvaltoja, meillä on ollut valtavan vaihtelevia lämpötiloja; lammissa ja järvissä on tarpeeksi jäätä, joka estää meitä spin- tai perhokalastuksesta, mutta se on liian ohutta pilkkimiseen. Täällä ylhäällä meillä on vain kaksi kalastusvaihtoehtoa: odota sään lämpenemistä tai kylmyyttä tai ota esitämme tien päälle.

Jos menen lyhyelle matkalle tuntemattomalle alueelle, varaan usein oppaan. Ja saadakseni käsityksen kysymykseen “miten varata opas” otin yhteyttä ystäväni Vaughn Cochraniin Black Fly Outfittersista Jacksonvillessä, Floridassa. Koska Vaughn on kohdekalastuksessa, hän saa valtavan määrän tällaisia ​​tiedusteluja päivittäin. Tässä on mitä hänen oli sanottava.

Soita paikalliseen perho- tai kalastuskauppaan saadaksesi suosituksia. Kaupoissa on niin paljon oppaita, että niillä on lyhyt luettelo hyvistä. Heidän tietonsa ovat korvaamattomia, ja koska heidän maineensa on vaakalaudalla, he ovat suuri resurssi matkustaville kalastajille.

Selvitä, harjoittavatko he sellaista kalastusta, josta pidät tai haluatko tehdä. Jos esimerkiksi haluat nähdä kaloja punasimpun pyrstövälineillä, tarvitset todennäköisesti perhokalastuksen asiantuntijan. Jos haluat kalastaa eläviä katkarapuja luvan saamiseksi, tarvitset syöttikalastusoppaan. On tärkeää, että haluat sovittaa haluamasi kalastuksen parhaan oppaan kanssa.

Millaiset varusteet heillä on laivassa? Onko oppaassa ajankohtaisia ​​malleja, jotka on valmistanut huippuyritys? Jos ei, se voi olla turhauttavaa asiakkaille, jotka menettävät kalastusaikaa pyydysten vuoksi. Tarkista, onko oppaan sponsoroima jokin yritys, sillä se on varma merkki siitä, että he käyttävät laadukkaita varusteita.

Keskustele heidän kanssaan puhelimessa ja kysy itseltäsi yksi kysymys: nautinko illallisesta tämän henkilön kanssa? Oppaan ja asiakkaan välillä on suhde, ja he menestyvät paremmin ja viihtyvät paremmin, jos heidän asenteensa ovat samalla sivulla. Kaikilla on hauskaa kuuman pureman aikana, mutta hankaus voi tulla sisään, kun toiminta on hidasta.

Selvitä mahdolliset vivahteet etukäteen. Jotkut oppaat eivät pidä asiakkaista, jotka käyttävät mustapohjaisia ​​jalkineita. Entisenä oppaana voin arvostaa sitä, koska minulla menisi tunti jokaisen matkan jälkeen hankaamaan kenkien aiheuttamia jälkiä. Selvitä kaikki ongelmat etukäteen, niin matkasi sujuu loistavasti.”


Saatat myös pitää

Tom Times

Tom Times

Tom Keer on palkittu kirjailija, joka asuu Cape Codissa, Massachusettsissa. Hän on Upland Almanac -lehden kolumnisti, Covey Rise -lehden avustava kirjoittaja, Fly Rod- ja Reel and Fly Fish America -lehden avustava toimittaja ja Recreational Boating and Fishing Foundationin Take Me Fishing -ohjelman bloggaaja. Keer kirjoittaa säännöllisesti yli tusinaan ulkoilmalehteen kalastukseen, metsästykseen, veneilyyn ja muihin ulkoiluun liittyvistä aiheista. Kun he eivät kalasta, Keer ja hänen perheensä metsästävät vuoristolintuja kolmen englantilaisen setterinsä yli. Hänen ensimmäinen kirjansa, Fly Fishers Guide to the New England Coast, julkaistiin tammikuussa 2011. Vieraile hänen luonaan osoitteessa www.tomkeer.com tai klo www.thekeergroup.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published.