Kissan stressin lievityshoito opiskelijoille

Kesä on terapiakissavierailu yliopistolla ja tarjoaa stressin lievitystä siellä opiskelijoille.

Terapiakäyntini tällä viikolla oli USC:ssä. Minulla on yleensä ristiriitaisia ​​tunteita siellä käynneistäni. Rakastan oppilaiden saamaa huomiota. Ne saavat minut todella tuntemaan itsensä julkkikseksi! Mutta vierailut siellä ovat ulkona, mistä en pidä, varsinkin kun en käy siellä tarpeeksi usein tottuakseni niihin. Lisäksi paikat ovat usein erilaisia. Joten minulla kestää kauemmin sopeutua siellä olemiseen kuin tavalliset vierailuni sisätiloihin.

Tämä vierailu oli pihalla, ja heillä oli jopa kyltti minulle!

Terapiakissa, jonka kyltti ilmoittaa ilmestyvänsä yliopistoon

Ihmiseni tiesi, että saatan olla hieman hermostunut ja epämukava ensimmäisen osan siellä viettämästäni. Joten vaikka olinkin iloisten opiskelijoiden ympäröimänä, ryyppäämässä ja valokuvaamassa, hän ei ottanut kättä minusta kertaakaan puoleen tuntiin. Hän halusi minun tietävän olevani turvassa, ja jatkoi minua. Hän ei alkanut ottaa kättään pois, ennen kuin aloin tehdä temppuja hänelle ja kerjätä innokkaasti herkkuja. Huolimatta ulkoilusta ja ylimääräisestä melusta sekä rakennuksessa, joka oli käynnissä pihan lähellä, pärjäsin hyvin!

Terapiakissa valokuvataan yliopistossa

Ja se oli hyvä asia, koska minulla oli niin paljon faneja! Jotkut heistä seuraavat minua sosiaalisessa mediassa. Eräs nuori nainen muisti minut 5 vuoden takaa ja pystyi jopa näyttämään kuvia vierailultani silloin. Monet opiskelijat kaipaavat kissojaan kotiin, ja joillekin heistä koti on todella kaukana. Eräs tyttö sanoi, että hänen perheensä ja hänen kissansa olivat Intiassa.

Se on yksi hienoimmista asioista USC-vierailuissa. On niin monia erilaisia ​​persoonallisuuksia ja kulttuureja, koska se on tärkeä oppimiskeskus. Mutta yksi asia niille kaikille on yhteistä on se, että he rakastavat kissoja ja ovat niin iloisia nähdessään minut. Olen todella iloinen voidessani tarjota hieman stressin lievitystä heidän kiireisiin aikatauluihinsa.

Valitettavasti tämä on viimeinen kerta siellä vuonna 2022. Pari tulevaa joulukuun slottia on jo varattu. Joten minun on odotettava ensi vuoteen palatakseni.

Muita viestejä, joista pidät:

* * *Kissan stressin lievityshoito opiskelijoille

Leave a Comment

Your email address will not be published.