Kalastuskohde talvella

Tässä on kuva siitä, miltä yksi monista kalastuspaikoistani näyttää tähän aikaan vuodesta. Se ei ole kaunis näky, varsinkin kun se on suolaista vettä. Jos joku ihmettelee, suolavesi jäätyy 28 asteeseen, ja jalan paksuisilla virtauksilla on todennäköistä, että veden lämpötilat ovat olleet jatkuvasti kylmempiä. Muuttokalat lähtivät muutama kuukausi sitten, eivät palaa muutamaan kuukauteen, joten on helppo tietää, miksi ajatukseni ovat kääntyneet matkustamiseen. Heti kun voin tehdä päätökseni, lähden täältä!

Ensimmäinen kohde mielessäni on Florida Keys. Ajattelen aurinkoa, pehmeää tuulta, palmuja ja tyylikkäitä tasaisia ​​veneitä. Keys on täydellinen paikka löytää luukalaa, lupaa ja tarponia Oceanside-asunnoilla ja punasimpun, snookin ja sängyn tarponin etsimiseen backcountrysta. Mielestäni puhelu Sandy Moret Islamoradassa on kunnossa: Flamingon lähistöllä oli melko hyvä snook-punkka ja asuntoihin lupaa.

Toinen vaihtoehto on Alabama. Ystäväni Andy Whitcomb kertoi minulle, että hän on menossa kalastamaan joihinkin järviin, jotka ovat osa Alabama Bass Trail. Maaliskuun turnauksissa on turnauksia, joten ehkä seuraan hänen esimerkkiään ja päätän alaspäin. Sää on paljon parempi kuin -6 Fahrenheit-astetta täällä ylhäällä.

Kalifornia on toinen vaihtoehto, erityisesti Kalifornian Reddingin alueella ja taimenen. Puhuin Mike Michalekin kanssa Fly Shop ja Ala-Sacramento-joki on perävettä, mikä tekee siitä loistavan ympärivuotisen kalastuksen. Veden lämpötilat ovat tasaiset 55 astetta, mikä sopii erinomaisesti taimenille. “Jotkut Andersonin alapuolella kalastavat kalastajat saavat enemmän sateenkaareja, kun taas Reddingissä kalastavat saavat vähemmän kaloja, mutta isompia kaloja. Kuten yli 20-vuotiaat kalat. Ala Sacramento on erittäin hyvä valinta tammikuun ja helmikuun kalastuslomaasi. Ja teräspää löytyy Andersonin alta. Olemme kuulleet enemmän kuin muutamia hyviä raportteja viimeisen parin viikon aikana. Steelhead saapuu päivittäin.”

Mitä kauemmin katson lunta, sitä nopeammin haluan mennä. Aika selvittää se ja saada esitykseni tielle! Jos haluat suunnitella matkaa, katso Veneilypaikat- ja Kalakartat löytääksesi uusia kalastus- ja veneilypaikkoja.


Stephanie Vatalaro

Stephanie Vatalaro

Stephanie Vatalaro on vapaa-ajan veneily- ja kalastussäätiön sekä sen Take Me Fishing- ja Vamos A Pescar -kampanjoiden viestintäjohtaja, jossa hän pyrkii rekrytoimaan uusia tulokkaita virkistyskalastukseen ja veneilyyn sekä lisäämään tietoisuutta vesien suojelusta. Stephanie varttui Florida Keysissä flats-kalastusoppaan tyttärenä. Työn ulkopuolella hän voi kalastaa ja veneilee perheensä kanssa Potomac-joella Virginian pohjoiskaulasta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.