Jouluruokaa tarvitseville eläimille -päivä


Lomakausi on jakamisen aikaa, etenkin niille, jotka kohtaavat koettelevia aikoja. Jouluruokaa tarvitseville eläimille -päivä on päivä, joka on varattu joka vuosi kannustamaan lemmikkieläinten ystäviä keräämään ruokaa tarvitseville eläimille, turvakodeista ja pelastuslaitoksista katueläimiin ja ruokakulujen kanssa kamppailevien kotitalouksien rakkaisiin lemmikkeihin.

Näin autat omaa lemmikkiruoka-ajoa tarvitsevien eläinten juhlapäivänä

Milloin on lomaruokaa tarvitsevien eläinten päivä?

Jouluruokaa tarvitseville eläimille -päivä järjestetään joka vuosi 11. joulukuuta. Tämä lemmikkiloma perustettiin auttamaan tarvitsevia eläimiä ympäri maailmaa, kuten tarhan lemmikkejä, katukoiria, luonnonvaraisia ​​kissoja ja ihmisiä, jotka kamppailevat omien lemmikkiensä ruokkimisesta.

Kuinka voit auttaa

Suunnitteletpa toimistojuhlia, koulujuhlia tai vappujuhlia kotonasi, lomatapahtumasi voivat hyödyttää paikallista turvakotiasi yhtä aikaa sekä ruoan että muun välttämättömän kanssa.

Sen lisäksi, että autat kiristynyttä tarhabudjettia ja kodittomia eläimiä, yksinkertaistat myös lahjojen antamistyöt (ja säästät itseäsi saamasta vielä yksi emäntälahja, jota et todella tarvitse!)

Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​ideoita loman ilon jakamiseen tarvitsevien eläinten kanssa:

  • Harkitse toimistoruokaa tai lemmikkieläinten leluajoa. Pyydä juhlavieraitasi tuomaan lemmikkieläinten ruokaa ja herkkuja sekä leluja, vuodevaatteita jne. juhliisi paikallista suojaa varten.
  • Keskustele paikallisen turvakodin kanssa heidän ruokatarpeistaan. Tarkista ensin turvakodiltasi, osallistuvatko he jo johonkin ruokaohjelmaan. Joidenkin tarhojen perustarpeet hoidetaan kuivaruokana, mutta silti ne tarvitsevat erikoisruokavalioita, kissanpentujen ja pentujen ruokaa, säilykeruokaa vastahakoisille syöjille jne. Monissa tarhoissa on toivelistat Amazoniin ja Chewyyn määrittämällä heidän tarvitsemansa ruoat ja herkut.
  • Kysy paikalliselta ruokakomeroltasi, jakelevatko siellä myös lemmikkieläinten ruokaa. Auta pitämään lemmikkejä kodeissaan auttamalla tarjoamaan lemmikkieläinten ruokaa ihmisille, jotka kamppailevat ruokalaskujen kanssa.
  • Kysy paikalliselta Meal on Wheelsiltä ja muilta elintarvikejärjestöiltä, ​​hyväksyvätkö he lemmikkieläinten ruokaa. Monet voivat auttaa toimittamaan ruokaa ihmisille, jotka ovat kodeissaan ja luottavat lemmikin kumppanuuteen.
  • Lahjojen vaihdon sijaan harkitse lahjoitusta toimistosi tai yhteisösi nimissä paikalliselle turvakodille.
  • minäJuhlien sijaan harkitse toimistotyöpäivää paikallisessa turvakodissa hyväntekeväisyystapahtumana. Tai kokoa käsityöläiset toimistossasi viettämään hauska päivä itse tekemällä leluja tai vuodevaatteita tarhan lemmikkieläimille.
  • Harkitse lahjoituspurkkia juhlissasi kerätä rahaa tarhaasi tai erityistarpeisiin, kuten Kuranda-sängyt pitämään eläimet poissa kylmiltä betonilattioilta talvikuukausina.
  • Soita paikalliseen turvakotiin ja kysy kausiluonteisista erityistarpeista. Tarvitsevatko he vuodevaatteita? Puserot pienille koirille? Siivoustarvikkeet? Sisällytä juhlakutsuun toivelista ja selitä vieraille, että sinulla on juhlassasi lahjoituslaatikko herkkuja varten.
  • Harkitse perheen lahjoitusta. Kysy itseltäsi, haluaako perheesi todella tehdä lahjanvaihdon tänä jouluna vai haluaisivatko ainakin perheesi aikuiset käyttää rahat perheesi nimissä tehtävään lahjoitukseen paikalliselle turvakodille tai pelastuspalvelulle.

Jaa valokuvasi

Jaa kuvia ruokaostoksestasi (tai tarhasi ruokatarpeistasi) sosiaalisen median kanavillasi hashtagilla #HolidayFoodDriveForNeedyAnimalsDay.

Muut lemmikkilomat, joista saatat pitää

Juhli Shelter Lemmikkieläinten päivää

Kansallinen Adopt A Shelter Lemmikkipäivä

Anna koiralle luun viikko auttaa kodittomien koiria

Älä missaa täydellistä lemmikkilomaamme!

Kiinnitä se muistaaksesi Holiday Food Drive for Needy Animals -päivän

Jouluruokaa tarvitseville eläimille -päivä

Leave a Comment

Your email address will not be published.