Erityinen lomasisustus erikoisparille

Pariskunnalla, jonka Summerin ihminen tuntee, oli erityinen syy pyytää lomasisustus tänä vuonna, ja hän valitsi osan arvostetuimmista esineistään.

Yleensä ihmiselläni on kiire hankkia lisää lomasisustusta tähän aikaan vuodesta. (Tai kuten hän kutsuu “jouluromuksi”.) Mitä naurettavampaa se on, sitä parempi. Mutta tänä vuonna hän luovuttaa osan arvoisista esineistään pariskunnalle, jonka hän tuntee. Aviomies on hyvin, hyvin sairas, ja hän rakastaa lomaa. Vaimo on enemmän halloween-ihminen, joten heillä ei ollut oikein mitään jouluksi. Joten hän kysyi ystäväverkostoltaan, olisiko heillä jotain, mitä he voisivat antaa tänä vuonna.

Ihmiselläni on sama vääntynyt huumorintaju kuin heillä, joten hän tiesi, että hänellä oli muutamia asioita, joista he todennäköisesti nauttisivat. Ja ihmiseni halusi antaa heille asioita, jotka merkitsivät jotain samanaikaisesti, joten eroamme joistakin asioista, joita ihmiseni on todella arvostanut vuosien varrella. Hän ajatteli, että sinunkin olisi mukava kuulla niistä.

Älä huoli, pidämme korin! Ihmiseni sanoo, että emme ole vielä tehneet sitä.

Somalian kissa joulusammakon kanssa

Ihmiseni rakastaa tätä joulusammakkoa niin paljon, että hän jättää sen käyttöön ympäri vuoden. Hän löysi sen Rossilta kauan sitten ja tiesi, että hänen täytyi saada se. Tämä on esine, jota hän todennäköisesti kaipaa eniten.

Somalian kissa katsomassa lumipallokoristetta

Ihmiselläni on ollut tämä ikivanha, hieman tahmea pieni lumipallo kirjaimellisesti muutaman vuosikymmenen ajan. Se on yksi ensimmäisistä lomakoristeista, joita hän koskaan hankki. Mutta parin viime vuoden aikana hän huomasi, että lumipallojen sisällä oleva neste on tappava kissoille. Joten jos tämä joskus menisi rikki, se vahingoittaisi minua, jos nuolisin sitä vahingossa. Koska tällä pariskunnalla ei ole kissoja, se on heille turvallista.

Somalian kissa katselemassa lounaaseen kansantaidelepakkoon

Ihmiseni tietää, että hänen ystävänsä todella arvostavat tätä kansantaide-lepakkokoristetta. Hän sai sen pari vuosikymmentä sitten Bat Conservation Internationalorganisaatio, joka toimii suojellakseen lepakkopopulaatioita. Tällä koristeella oli aina esillä paikka puussa joka vuosi.

Somalian kissa katselee kammottavaa joulupukin päätä

Ihmiseni ei itse asiassa koskaan löytänyt hyvää tapaa näyttää tätä kammottavaa joulupukin päätä, jonka hän sai paikallisesta kirjakaupasta. Mutta hän on pitänyt siitä kiinni tietäen, että hän löytäisi sille paikan lopulta. Hän ei vain tiennyt, että se paikka olisi jossain muualla. Hän todella pitää siitä kuitenkin syistä, joita en koskaan ymmärrä.

Somalian kissa Believe-koristeella

Ja lopuksi tässä tämä CVS:n Believe-koriste. Ihmiseni sai sen vasta viime vuonna, joten se on ollut päällä vain kerran, mutta hän tietää, että hänen ystävänsä arvostavat sitä.

Somalian kissa lomasisustettuna lahjaksi ystäville

Osa tämän vuoden kiitospäivää varmistaa, että nämä lomaesineet pääsevät tälle pariskunnalle. Ihmiseni tulee kaipaamaan niitä, mutta hänen mielestään parhaat lahjat ovat, kun annat jollekulle osan itsestäsi. Toivottavasti sinulla on mahdollisuus tehdä samoin tällä kaudella.

Muita viestejä, joista pidät:

* * *Erityinen lomasisustus erikoisparille

Leave a Comment

Your email address will not be published.