“Elämiemme paras päivä”: huipputapahtuma ja kumppani menevät naimisiin, ja myös koirat ilmestyvät

 • Viiden tähden tapahtumatapahtuma Tom Jackson meni naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Sabrina Pryerin kanssa “elämämme parhaana päivänä”.

  Tom, jonka fantastiseen kauteen 2022 sisältyi toiseksi sijoittuminen ensimmäisessä Burghleyssa Capels Hollow Driftissä, solmi Sabrinan syntymäpäivänä 3. marraskuuta.  “Hän ei voi unohtaa sitä nyt!” Sabrina vitsaili.

  Sabrina kertoi HH pari on ollut yhdessä noin yhdeksän ja puoli vuotta.

  ”Hänellä on ollut melko hyvä vuosi, ja oli niin mukavaa päättää se naimisiinmenolla; olemme erittäin onnekkaita”, hän sanoi.

  ”Emme olleet mukana hevosia. Tom järjesti kahden koiramme Alfien ja Otton saapuvan kirkkoon lopussa; Olin pyytänyt heitä sinne ja hän oli sanonut ei, mutta hän järjesti heidän saapuvan paikalle, mikä oli todella mukavaa, ja meillä oli hullu valokuva koirien kanssa!

  Kuva: Olive Joy Photography

  ”Olimme niin onnekkaita; aamulla satoi, mutta heti kun lähdimme kirkkoon, paistoi kaunista auringonpaistetta ja se pysyi koko iltapäivän. Kun mennään naimisiin marraskuussa, odotat rankkasadetta, joten kaikki muu oli bonusta.”

  Sabrina lisäsi: “Kaikki sanovat, että tämä on elämäsi paras päivä, ja se todella on. Se oli mahtavaa. Meillä oli siellä paljon erityistä perhettä ja ystäviä, ja se oli vain mahtava päivä, se vain meni liian nopeasti!

  Jacksonit menivät sitten häämatkalle; safari Botswanassa osittain ajoneuvoissa ja osittain hevosen selässä – “Emme halunneet, että siitä tulee täysin bussimiesloma!” – sen jälkeen rantaloma.

  He ovat nyt palanneet tavanomaiseen tapaan johtaa yritystä yhdessä – “Tom tekee ratsastusta ja minä teen kaiken muun” – ja odottavat innolla seuraavaa kautta.

  “[Capels Hollow Drift] toivottavasti menee sulkapalloon keväällä, ja kuka tietää, sen jälkeen?” Sabrina sanoi. ”Olisi mahtavaa katsoa joukkueen valintaa, mutta et vain tiedä. Se olisi iso tavoite, mutta jatkamme toimintaamme. Ja on Tomin suuri syntymäpäivä [30th] ensi vuonna, joten kaikki on jännittävää.”

  Tom lisäsi: ”Mikä tapa päättää vuosi! Yksinkertaisesti elämämme paras päivä.”

  Sinua kiinnostaa ehkä myös:

  Joka torstai ilmestyvä Horse & Hound -lehti on täynnä viimeisimmät uutiset ja raportit sekä haastattelut, erikoistarjoukset, nostalgia-, eläinlääkäri- ja koulutusneuvoja. Löydä kuinka voit nauttia lehti toimitettiin kotiovellesi joka viikko sekä mahdollisuus päivittää tilauksesi, jotta pääset verkkopalveluumme, joka tuo sinulle tuoreimmat uutiset ja raportit sekä muita etuja.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published.