Chris Lane kalastuksesta lastensa kanssa

Kuten aiemmassa blogissani mainitsin, kalastuksen “Super Bowl” on tällä viikolla. Olen täällä läsnä ja näen perheitä kaikkialla! Jotkut kokeneet kalastajat, jotkut aivan uutta kalastuksessa. Mutta jokainen täällä saa mahdollisuuden nähdä kalastuksen eri puolen ja tavata kokeneita kalastajia.

Chris Lane, 2014 Bassmaster Classicin kilpailija ja vuoden 2012 Bassmaster Classicin voittaja, vastasi muutamaan kysymykseen torstain mediatapahtumassa syödessään BBQ-voileipiä, paistettuja papuja ja perunasalaattia.

Onko sinulla lapsia?

“Joo. 2, 4, 10 ja 12.” (Kaksi poikaa, kaksi tyttöä)

Kasvatatko kalastajia?

“Se on heidän veressä”, hän sanoi ja virnisti korvasta korvaan.

Miten aloitit heidän kalastuksen?

“Bobber, spincast kela. Bluegillille. Mutta siisti puoli Guntersville-järvellä asumisessa on, että kun vesi lämpenee, he kehittyvät bluegillistä bassoiksi.”

Miten opit kalastamaan ja kuka opetti sinut?

“Isäni ja isoisäni. Keppitanko. Tai jopa vain keppiin sidottu siima.” Ja sitten hän lisäsi: “Kalastus piti minut poissa vaikeuksilta.”

Ovatko lapsesi turnauksen kalastajia?

“Jos he haluavat. He ovat tietoisia siitä ja siitä, mitä teen. Itse asiassa 12-vuotias poikani lyö minua kalastuksessa koko ajan.

Mitä?! Kuinka hän voi tehdä sen?

“Luulen, että se johtuu osittain siitä, että hän haluaa voittaa minut, joten hän kalastaa kovemmin. Suuri avain on “uskoa” vieheeseesi. Hän heittelee Spook-viehettä (topwater-viehe) koko päivän, koska hän tietää, että se toimii. On ollut hienoa seurata hänen laajentavan kalastuksen perusteita, jotka olen opettanut hänelle.

Kalastaako harrastus?

“Lyö vetoa. Odotan innolla matkaa alas Evergladesille kalastamaan meritaimenta, haita ja snookia. Tykkään syödä myös kalaa.”


Saatat myös pitää

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy on ulkoilukirjailija (http://www.justkeepreeling.com/) ja stressaantunut isä on kirjoittanut yli 380 blogia takemefishing.org-sivustolle vuodesta 2011 lähtien. Hän on syntynyt Floridassa, mutta kasvanut Oklahoman maatilojen lampien rannalla. Nyt hän jahtaa haukea, bassoa ja teräspäätä Pennsylvaniassa. Suoritettuaan eläintieteen kandidaatin tutkinnon OSU:sta hän työskenteli kalanhautomoissa ja kalastuksen tutkimusteknikona OSU:ssa, Iowan osavaltiossa ja Michiganin osavaltiossa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.