4 Koulutuskalastusresursseja naisille

Jotkut naiset saattavat olla onnekkaita, jos heillä on perheenjäsen tai tärkeä toinen, joka on valmis näyttämään köydet kalastuksen suhteen. Toiset saattavat joutua työskentelemään hieman kovemmin löytääkseen hyödyllisiä resursseja tai ihmisiä, jotka voivat ohjata heitä matkan varrella, kun he oppivat onkimisen taiteesta. Jos olet nainen, joka haluaa oppia kalastamaan, mutta sinulla ei ole “kalastuksen kannattajaa” sosiaalisessa verkostossasi, ota huomioon, että verkossa on sekä käytännön seminaareja että verkkosivustoja, jotka voivat kouluttaa sinua erilaisista kalastukseen liittyvistä aiheista.

Käytännön oppiminen

1. Ulkoilunaiseksi tuleminen (BOW). Tämä ohjelma on voittoa tavoittelematon koulutuskokemus, joka järjestetään kolmen päivän aikana ja tarjoaa käytännön kalastustyöpajoja naisille. Vaikka BOW-ohjelma ei ole vain keskittynyt kalastukseen (jousiammunta, haulikko, kivääriammunta, melonta-, vaellus-, retkeily- ja valokuvaustunnit ovat myös saatavilla), peruskalastuksen ja perhokalastuksen kursseja tarjotaan osana opetussuunnitelmaa. BOW-järjestäjät kannustavat kannustavaan ympäristöön, joka edistää oppimista, ystävien saamista ja hauskanpitoa. Aikaisempaa kalastuskokemusta ei tarvita ja kaikenikäiset naiset ovat tervetulleita. BOW-ohjelmia järjestetään vuosittain useissa osavaltioissa. Saat lisätietoja soittamalla numeroon 1-877-BOWOMAN tai vierailemalla kansainvälisellä BOW-verkkosivustolla.

2. IGFA School of Sportfishing. Naisille, jotka ovat keskitason taitotasolla, jotka ovat kiinnostuneita offshore-kalastustekniikoista ja jotka eivät halua tehdä matkaa Floridaan, on IGFA (International Game Fish Association) Sportfishing School of Sportfishing. Oppitunnit pidetään tiistai-iltaisin klo 19-22 IGFA Fishing Hall of Fame & Museumissa Dania Beachissä, Floridassa. Jokaisella kurssilla on painettu opetussuunnitelma istunnosta, varusteet, esittelyt ja käytännön ohjeet ammattikalastuskapteenilta. Kurssin hinta on 100 USD IGFA-jäsenille ja 150 USD ei-IGFA-jäsenille. Soita numeroon 954-924-4254 saadaksesi lisätietoja.

Verkkoresurssit

3. Kuinka kalastaa -osio osoitteessa TakeMeFishing.org. Ehkä olet sitä tyyppiä, joka mieluummin kalastaa yksin, oppii omaan tahtiisi tai haluat vain online-tietolähteen, joka kattaa erilaisia ​​”miten”-aiheita. Tässä tapauksessa muista lisätä kirjanmerkkeihin TakeMeFishing.org:n How to Fish -osio. Tämä osio kattaa kaiken heittämisestä aina kalan purkamiseen sen jälkeen, kun olet siimassa. Jos sinulla on tapana oppia tekniikat nopeammin katsomalla opetusvideoita, katso TakeMeFishing.org YouTube-kanavalla muutama solmujen sitominen ja varusteiden kokoaminen.

4. “Naiset, jotka kalastavat” -osio osoitteessa SheFishes2.com. Jos olet kiinnostunut lukemaan artikkeleita siitä, kuinka muut naiskalastajat jäivät koukkuun kalastukseen, tai haluat lukea viisauden sanoja, joita heillä on tarjota muille urheilun pariin aloittaville naisille, käy SheFishes2:n “Naiset kalastamassa” -osiossa. com. “Kalastuskeittiö”-sivuilta löytyy myös vinkkejä saaliiden kokkaamiseen ja “Arvostelut”-osiossa varustearvostelut naisen näkökulmasta.


Saatat myös pitää

Debbie Hanson

Debbie Hanson

Debbie Hanson on palkittu ulkoilukirjailija, naisten urheilukalastuksen puolestapuhuja, IGFA:n maailmanennätyksen haltija ja makean veden opas, joka asuu Lounais-Floridassa. Hansonin kirjallinen työ on ilmestynyt julkaisuissa, kuten Florida Game & Fish Magazine, BoatUS Magazine ja USA Today Hunt & Fish. Lisätietoja hänen työstään on osoitteessa shefishes2.com tai seuraa häntä Instagramissa @shefishes2.

Leave a Comment

Your email address will not be published.